februari 25, 2021 | By jonass

Double Lucky Line Online Pokie släpps i januari

I tusentals år har Asiens folk trott på förmågan hos vissa charmar och symboler att locka överflöd, lycka och rikedom. De mest kraftfulla av dessa magiska föremål har samlats i Double Lucky Line, en spännande ny online pokie som går live på Ruby Fortune i januari! Den nya titeln har skapats av Just For The Win Studios för Microgaming och har verkligen spännande specialfunktioner i beredskap. En av dem är funktionen som ger spelet sitt namn, vilket inte är något mindre än dubbla symboler som visas på rutnätets mittrad. Dessutom finns det också 3 olika typer av Wilds, 2 olika Free Spins-ikoner och andra berikande funktioner. Just For The Win har hittills arbetat med flera titlar för Microgaming, och bevisar att det är en värdig medlem i utvecklarklubben. Låt oss ta en närmare titt på slotspelet som kommer att få 2020 på Ruby Fortune till en fantastisk start!

Symboler för lycka till

Utsmyckat guldarbete och guldmynt på rött band som har knutits till mönster är den perfekta ramen för de traditionella asiatiska tursymbolerna. De övre och nedre raderna i rutnätet Double Lucky Line är där du ser de enskilda symbolerna. De högre utbetalnings- och bonussymbolerna är tema, medan de lägre utbetalningsikonerna är A-, K-, Q- och J-spelkort. Double Lucky Line-logotypen kommer säkert att uppskattas av fans av pokies, eftersom den betalar ut det största av de vanliga priserna. Nästa i värde är röda drakar som griper pärlor, och denna ikon är en av de mest populära lyckliga symbolerna från öst. Om du har ett intresse för feng shui, är du säker på att känna igen nästa symboler på denna online pokies vinstabel. Vi talar om de berömda penga paddorna, och i århundraden har dessa trebenta varelser med mynt i munnen tros locka rikedom. Violetta och guld sköldpaddor är de sista av de vanliga symbolerna med tema, och bonusikonerna inkluderar singel- och dubbelversioner av Wilds och Free Spins Scatters. Under Free Spins dyker ett pengaträd Wild upp på slotrullarna.

15 hjul ökar randomiseringen

Rutnätet med 5 kolumner och 3 rader kan få dig att tro att Double Lucky Line måste vara en av 5-hjuls online pokies på Microgamings utgivningsschema, men du skulle ha fel. Istället har utvecklarna ökat randomiseringen genom att ge spelet 15 separata hjul och 17 vinstlinjer. Den mellersta raden är där ikonernas dubbla versioner landar under grundspelet och det finns en spännande twist till detta under Free Spins. Dubbla ikoner räknas som 2 symboler när de deltar i en vinst.

Wilds och slumpmässiga wilds

Double Lucky Line Wilds kan bilda egna betalande kombinationer, vilket alltid är trevligt att se. Enligt leverantören kommer dessa bonussymboler att betala ut särskilt generösa vinster. Dessutom kan singeln Wilds ersätta enstaka vanliga symboler i vinnande kombinationer. De dubbla wilds kan göra detsamma, men med de dubbla symbolerna. En av pokies-funktionerna är Random Wilds-mekanismen. Funktionen kan utlösas slumpmässigt, och det kommer att lägga till allt mellan 2 och 6 Wilds till rutnätet.

Det ser ut som att Just For The Win lär sig av Microgaming. Liksom veteranleverantören verkar utvecklaren veta att du inte kan gå fel med en anständig Free Spins-runda. Från vad vi kan säga kommer Double Lucky Line bonusrundan att bli en av de bästa delarna av detta redan utmärkta online pokies-spel. Rundan utlöses när minst 5 Free Spins-ikoner visas. 5 symboler kommer att tilldela 10 Spins, och varje ytterligare ikon efter det kommer att tilldela en extra Spin. En av de bästa sakerna med bonusrundan är pengaträdet Wild. Den har kraften att ge dig ytterligare free spins, att förvandla block i de övre och nedre raderna till dubbla symbolpositioner och att ersätta enkla och dubbla ikoner i vinnande kombinationer.

Kraftfullt spelande online och på mobilen

Double Lucky Line är klassad som medelvolatilitet, vilket, liksom de flesta spelare, passar oss bra. RTP och hit rate är också imponerande, med den förra på 96,02%, och den senare är 23,71%. Du kan justera myntvärdet för att snurra hjulen för mellan 0,10 och 100,00 åt gången, så detta bör också passa alla online pokies-spelares budgetar. Microgaming och Just For The Win ser ut som om de återigen har skapat ett pokies casinospel i världsklass, och du kan njuta av allt det har att erbjuda på Ruby Fortune från den 14 januari 2020. Double Lucky Line kan spelas på dator och mobil och är expertoptimerad för alla plattformar.