Roulette tillverkare

Gryma roulette tillverkare
Har du testat roulette på nätet? I så fall har du säkert märkt ett stort utbud av olika roulettespel som heter likadant. Det beror på att ett spelbolag kan ha roulettespel från fler än en speltillverkare, eller “spelleverantör”, i sitt utbud.

Kvaliteten på bordsspel fungerar för många spelleverantörer som ett visitkort. Blackjack och roulette är två spel som man satsar mest krut på. Alla roulettespel är mer eller mindre lika. Rouletten har ju sina tydliga spelregler och utrymmet för spelleverantörer att skapa något helt unikt är ytterst begränsat.

Det skiljer sig med andra ord en del från slotsspel där de kan vara betydligt mer kreativa med nya funktioner, bonusrundor, freespinslägen och symboler.

Det spelleverantörer gör för att sälja in sin rouletteprodukt till spelbolag är att försöka skapa ett så användarvänligt och grafiskt attraktivt spel som det bara går. NetEnt har lyckats bäst med sin roulette.

Under de senaste åren har spel i mobilen blivit allt mer populära, vilket har medfört en chans för de nya aktörer att slå sig in på roulettemarknaden.

Det har de inte riktigt lyckats med än och NetEnt ligger fortfarande i ledningen – såväl vad gäller slots som bordsspel. Det är inte lätt att hitta bra recensioner på roulettespel på nätet för de flesta recensenter satsar på att skriva om slots, vilket är enklare.

Här på Rouletteguiden.se gör vi vårt bästa för att fylla det utrymmet. Dessutom väljer vi att recensera alla roulettespel ur användarperspektiv – utan att gå in för mycket i detaljer. För vem bryr sig egentligen om att skriva om reglerna och gå in i detalj på spelets funktionalitet när de är oftast desamma?


Tillbaka till roulette guiden