februari 25, 2021

Spännande nya online pokie spel hjul av önskningar

Har du någonsin önskat dig en ande för att ge din önskan om en livsförändrande summa pengar? Om du svarade ja – och verkligen, vem som inte gjorde det – har vi det perfekta nya online slot-spelet för dig! Wheel of Wishes ger progressiva jackpotutbetalningar och mekaniker för att konkurrera med den rekordbrytande Mega Moolah, och du kommer att älska varje sekund av det. Hitta det i online pokies-avsnittet av Ruby Fortune i en exklusiv tidig utgåva.

En värld av rikedom

Det arabiska äventyrstemat i Wheel of Wishes skapar en veritabel värld av rikedom från ditt allra första spinn. Bakgrunden till de 5 hjulen och 3 raderna ser ut som insidan av Aladdins grotta, fylld med högar av mynt och andra guldknickknacks. Instrumentering och musikaliska texturer från Arabien har hjälpt utvecklarna att skapa ett inspirerat soundtrack. Med Microgaming som ett av varumärkena bakom spelautomaten är den skarpa grafiken och den perfekta funktionaliteten inget mindre än vad vi förväntar oss. Det oberoende mjukvaruföretaget Alchemy Gaming var också involverat i produktionen av detta nya online slotspel, som en del av Microgamings mycket framgångsrika mentorskapsprogram. Medan de ger nystartade företag viktiga råd och erbjuder stora resurser, ger de mindre företagen ny innovation till bordet. Alla drar nytta av det och, vilket kan ses i Wheel of Wishes dynamiska spel, slotsentusiaster vinner störst av allt.

Grundläggande spel

Handlingen utspelar sig över 10 vinstlinjer, och du kan satsa så lite som 0,1 eller så mycket som 25 på varje snurr. Den teoretiska retur till spelaren procent och träfffrekvensen för det nya online slotspelet med låg volatilitet är fortfarande inte att meddela, men vi ser ingen anledning att tro att de kommer att vara något annat än utmärkt. Faktum är att mekanikerna är speciellt utformade för att betala ut ofta så varje omgång av Wheel of Wishes borde vara spännande. Det är därför du kommer att vara glad att veta att det fungerar perfekt på alla stationära och mobila enheter; du kan spela det när som helst och var som helst, maximera dina vinstmöjligheter ännu mer. Det finns inte heller något behov av att ladda ner någon programvara för att spela; åtgärden kan alla avnjutas i din föredragna webbläsare.

Power Spins

Scatter-symbolen för lyckönskningar representeras av själva hjulet. När 2 av dessa viktiga symboler landar på hjulen samtidigt, i alla lägen, utlöser de Power Spins-funktionen. Under Power Spins omvandlas alla ikoner på hjul 1 och 5 till samma, slumpmässigt utvalda ikon. Detta är alltid en symbol med högre värde. Alla positioner på hjul 2, 3 och 4 visar också samma symbol, vilket förvandlar de 3 mittrullarna till en enda magnifik Mega Symbol. Om du har turen att landa en Mega Symbol gjord av Scatter Wheels aktiveras den progressiva jackpotomgången. Alla andra 3×3-symboler kommer också att vara givande, särskilt om Mega-symbolen och ikonerna på hjul 1 och 5 alla matchar.

Progressiv jackpottåtgärd

Mega Moolah är fortfarande ett mycket populärt progressivt jackpotspel och innehar rekordet för den högsta onlineutbetalningen någonsin, så det är helt logiskt att det användes som inspiration för detta nya online slotspel. När den progressiva rundan har utlösts tas du till det eponymous Wheel of Wishes och får snurra för att avgöra vilken av 4 jackpottar du kommer att få. I båda spelen är de första 3 utbetalningarna kända som Mini, Minor och Major jackpots. De bästa progressiva utbetalningarna i Mega Moolah och Wheel of Wishes kallas Mega Jackpot respektive WOWpot. Mini-jackpotten är värd minst 10, medan den mindre belöningen är värd minst 100. Men här är de otroliga nyheterna; Major Jackpots seedning är 50 000 och WOWpots seedning är 2 miljoner. Det är 5x och 2x lika mycket som respektive minimibelopp i Mega Moolah, så utbetalningarna kan snart överträffa det äldre spelet!

Energiläge

Den sista spännande funktionen du behöver veta om i Wheel of Wishes är power mode sidosatsningen. Genom att placera denna satsning ser du till att varje snurr på hjulen involverar Mega Symbols – vilket innebär att du har chansen att utlösa den interaktiva progressiva jackpotten vid varje tur.

Bäst åtnjuten på Ruby Fortune
Även efter den allmänna utgåvan av detta nya online slotspel, den 11 februari 2020, är Ruby Fortune fortfarande det enda kasinot du borde spela på. Vi ger dig inte bara superlativ underhållning, vi gör det i en helt säker och rättvis spelmiljö.