Play’n Go Roulette

play n go roulette
Playn’ Go är i grunden ett svenskt företag med sina spel presenterade på http://www.playngo.com/games. De har ett kontor i Växjö och ytterligare tre kontor i Ungern, på Filippinerna och på Malta. De har tre roulettespel i sitt utbud: European Roulette, English Roulette och French Roulette. Alla deras spel fungerar både i mobilen och på datorn och finns tillgängliga på många olika språk inklusive svenska så klart.

European Roulette

Precis som i en del andra roulettespel placeras bordet något snett på skärmen, vilket vi på Rouletteguiden inte riktigt gillar. Tyvärr förstår vi inte riktigt om vi har vunnit eller förlorat när bollen slutar snurra. Det är ett problem som även många andra roulettespel har. Dessutom finner vi det jobbigt att man efter varje spel måste klicka på ”Rensa bordet” för att göra nya insatser. Att bollen snurrar alldeles för länge gör oss irriterade. Nej, tack. Vi vill inte spela European Roulette hos Playngo.

English Roulette

English Roulette är en kopia av European Roulette som inkluderar Voisins och andra announced bets vid sidan om. Annars är det precis samma spel som European Roulette.

Det finns egentligen ingen anledning alls att erbjuda English Roulette som ett separat spel förutom att du som spelare får två spelalternativ att klicka på. Då ökar nämligen sannolikheten till att du klickar på just ett Playngo-roulette och inte på någon av konkurrenternas.

Vi tycker det är onödigt att ha English Roulette med och förstår inte heller varför Playngo har valt att kalla det för English.

French Roulette

Franska rouletten är något annorlunda än English och European. Bordets layout är nämligen annorlunda. Annars är det precis samma knappar, återbetalning och funktioner. Vill du spela roulette på nätet, finns det en del bättre roulette att välja än de som Playngo har att erbjuda. Prova gärna roulette från NetEnt eller Microgaming istället. Du kommer att få en bättre spelupplevelse då.


Fler roulette speltillverkare